10 Haziran 2009 Çarşamba

ilginç ama gerçek


Futbolcular hakeme kızdı, daha ilk yarı henüz bitmişti ki saha karıştı. Karşılaşmanın 50. dakikasında futbolcular hakemi döve döve bayılttılar.


Macaristan'ın Vas kentinde bir amatör lig maçını yöneten Jozsef Szabo isimli hakem, ev sahibi futbolcular tarafından maçın 50. dakikasında bayılana kadar dövüldü.


Nemescso-Vassurany maçı misafir takımın 3-0 üstünlüğü ile devam ederken, maçın 50. dakikasında faul vermediği gerekçesiyle evsahibi takımın savunma oyuncusu Rudolf Kiraly, hakem Jozsef Szabo'ya itiraz etti. İtirazını sürdüren Kiraly, kırmızı kartla hakem tarafından oyundan atılınca çıldırdı. Hakemi yumruklarla ve tekmelerle döverek yere yıkılmasına neden olan defans oyuncusuna diğer futbolcu arkadaşları da katılınca, hakem aldığı darbeler nedeni ile bayıldı. Diğer futbolcuların araya girmesiyle ölümden dönen Macar hakem, sedye ile soyunma odasına götürülünce maç tatil edildi.


Hakemi bayıltana kadar döven futbolcu Kiraly, ''Çok özür diliyorum, maçın 3-0 aleyhimize sürmesi nedeni ile kendimi kaybettim'' açıklamasında bulundu.

28 Nisan 2009 Salı

Sevgilisinin cinsel organini kesti


Brezilya'nın kuzeydoğusunda bir kadın, kızına tecavüz etmekle suçladığı erkek arkadaşının cinsel organını kesti.

Brezilya'nın kuzeydoğusunda bir kadın, kızına tecavüz etmekle suçladığı erkek arkadaşının cinsel organını kesti.Polis yetkilileri, 42 yaşındaki Isaias Saturnino'nun, evinde uyuduğu sırada, kız arkadaşı Maria da Silva'nın mutfak bıçağıyla cinsel organını kestiğini daha sonra da kaçtığını belirtti.Olayın ardından hastaneye kaldırılarak cinsel organı yerine dikilen Saturnino'nun durumunun iyi olduğunu kaydeden polis yetkilileri, yine de hastanede en az 2 ay gözlem altında tutulacağını söyledi.


Maria da Silva'nın şu ergenlik çağındaki kızının, Saturnino'yu, 7 yaşından beri kendisine tecavüz etmekle suçladığını belirten polis yetkilileri, ancak Saturnino hakkında bu suçtan dava açılmadığını kaydetti.Polis yetkilileri Silva'nın kendiliğinden polise teslim olmasının beklendiğini söyledi.

26 Aralık 2008 Cuma

2008'in En Popüler Haberi

2008'in en popüler haberi.

İnalmaz karşılaşma Polonya'da yaşandı.

Karısına genelevde rastlayan adamın ilk tepkisi, "Burada ne işin var?" oldu. Reuters haber ajansı bu haberi 2008 yılının en popüler haberi olarak seçti. Aynı yastığa 14 yıl baş koyan çift genelevde karşılaştı.


Kadın, kocasına ek gelir için bu işi yaptığını söyledi. Polanyalı bir koca, 14 yıllık karısını genelevde yakaladı. Polonya'da yayımlanan Super Express gazetesi, Polonyalı kocanın gittiği genelevde çalışan kadınlar arasında karısını gördüğünü yazdı.


Gazeteye konuşan koca, şaşkına döndüğünü ve kendisini rüyada zannettiğini söyledi. Super Express, genelev yakınlarındaki bir mağazada çalışan kadının kocasına ek gelir için bu işi yaptığını söylediğini kaydetti. Gazete, 14 yıldır evli çiftin boşanma aşamasında olduğunu belirtti.

01 Aralık 2008 Pazartesi

Hirsizin kimligi sasirtti


Uyurken cebinde 5 bin YTL bulunan pantolonu çaldıran adam polise başvurunca şok gerçekle karşılaştı.

Sakarya'nın Ferizli İlçesi’nde, 2 gün önce uyurken cebinde 5 bin YTL bulunan pantolonu çalınınca polise başvuran Niyazi Durmuş'u, 34 yıllık eşi Hatun Durmuş’un soyduğu ortaya çıktı. Hatun Durmuş, eşi harçlık vermediği için parasını çaldığını söyledi. Kemalpaşa Mahallesi’nde oturan 65 yaşındaki Niyazi Durmuş, polise başvurarak evine giren kişi ya da kişilerin cebinde 5 bin YTL bulunan pantolonunu alarak kaçtıkları iddiasıyla şikayetçi oldu.


Poliste ifade veren Durmuş, evde yattığı sırada elektriklerin kesildiğini, bu sırada eve giren kişi ya da kişilerin pantolonunu alıp kaçtıklarını, karanlık olması nedeniyle kaç kişi olduklarını görmediğini söyledi. Araştırma yapan polis, Niyazi Durmuş'un eşi Hatun Durmuş'un ifadesine de başvurdu. Çelişkili ifadeler veren Hatun Durmuş, daha sonra suçunu itiraf etti. Hatun Durmuş, “Eşim bana hiç para vermiyordu. Ben de evden ‘çarşıya çıkıyorum’ diye ayrıldım. Sonra geri döndüm. Eşim uyuyordu. Şalteri indirip elektrikleri kestim. Ev karanlık oldu. Cebinde 5 bin YTL bulunan pantolonunu alıp kaçtım. Ancak eşimin polise başvuracağını sanmıyordum” dedi. Harçlık vermediği için 34 yıllık eşini soyan Hatun Durmuş, sorgusunun ardından adliyeye sevkedildi.

02 Kasım 2008 Pazar

3 çocuğu da farklı erkeklerden


21 yıllık evlilikten üç çocuk sahibi oldu. Daha sonra DNA testi yaptırınca beyninden vurulmuşa döndü. Çünkü o sadece kağıt üzerinde babaydı...

Almanya'da yaşayan elektrik mühendisi bir adam, çocuklarına DNA testi yaptırarak hepsinin babalarının farklı kişiler olduğunu öğrendi.21 yıllık karısından 3 çocuk sahibi olan talihsiz baba, test sonuçlarını öğrendiğinde şok oldu.

Hemen eşinden boşanmak için mahkemeye başvuran Alman mühendis, başkalarından da olsa çocukların velayetini üstüne almak istediğini söyledi. DNA test sonuçlarının kendisini etkilemediğini söyleyen adam "Onların gerçek babası olmayabilirim. Ama bugüne kadar hepsini sevgiyle büyüttüm. Üçünü de gerçek çocuklarım gibi seviyorum. Eşimin çocuklara bakabileceğini düşünmüyorum" dedi.

20 Ekim 2008 Pazartesi

Keciyi Otomobilde Yetistiriyor


RİZELİ Fikriye Yılmaz, ahırdaki diğer hayvanların zarar vermesinden korktuğu keçi yavrusunu 1972 model Mercedes marka otomobilin içinde besliyor.

Rize'nin Pehlivantaşı Köyü'nde yaşayan 65 yaşındaki Fikriye Yılmaz, 1 günlükken aldığı ve `Mercan' adını verdiği keçi yavrusuna ahırdaki büyükbaş hayvanlar zarar verince, keçi yavrusunu oğlunun 3 yıl önce aldığı ve arızalandığı için evinin önünde park halinde bıraktığı 34 AIH 53 plakalı 1972 model Mercedes marka otomobilin içinde beslemeye başladı. Çok masraf çıkardığı için tamir ettirilmeyen otomobil böylece keçi yavrusunun ahırı oldu. 7 aydır otomobilde yaşayan keçi, konfora alışınca büyümesine rağmen ahıra girmemekte direndi. Bunun üzerine Mercan'a otomobilde bakmaya devam eden Fikriye Yılmaz, keçisine gözü gibi bakıyor, biberonla süt ve su içiriyor.

Fikriye Yılmaz, "Ahırdaki diğer hayvanlar zarar vermesin diye otomobile koydum ama şimdi otomobilden çıkmıyor. Ben de onu burada besliyorum. Yoldan gelip geçen otomobilleri seyrediyor. Onu çok seviyorum, kıyamadım ve burada kalmasına izin verdim" dedi. Yılmaz, otomobildeki keçiyi görenlerin de çok şaşırdıklarını söyledi.

09 Ekim 2008 Perşembe

Uyurken Kocasının penisini kesti



Kıskanç eş, kendisini aldatan eşini cezalandırdı!

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde kıskanç eş 54 yaşındaki N.Ş., kendisini başka kadınlarla aldattığını ve zaman zaman da bir kadın arkadaşının evinde kaldığını öğrendiği 30 yıllık eşi 54 yaşındaki A.Ş.'nin, gece uyurken penisini kesti. N.Ş. tutuklandı, tam kopmayan penisi operasyonla yerine dikilen A.Ş.'nin tedavisinin ise hastanede devam ettiği bildirildi.

Olay, dün saat 05.00 sıralarında Şemikler Semtinde meydana geldi. Ev kadını N.Ş., şoförlük yapan A.Ş.'nin başka kadınlarla ilişkisi olduğundan şüphelenip takibe başladı. Eşine hisettirmeden sürdürdüğü takibi sırasında telefon kayıtlarını inceleyen N.Ş., eşi A.Ş.'nin tanımadığı numaralarla sık sık konuştuğunu belirledi. Kendi çapındaki araştırmasını sürdüren N.Ş., eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu, zaman zaman da çalıştığını söyleyip eve gelmediği gecelerde bir kadın arkadaşlarının yanında kaldığını öğrendi.

N.Ş.'nin durumu anlatıp, yardım istediği Fransa'daki çocukları ve yakınları da girişimlerde bulunup, A.Ş. ile konuştu. N.Ş., eşine "Yaptıklarını bir bir öğrendim. Bari bundan sonra yapma" dedi. Kendisinin ve yakınlarının tüm telkinlere rağmen eşinin kadınlarla birlikte olmaya devam ettiğini öne süren N.Ş., akıllara durgunluk veren bir plan yapıp, uygulamaya koydu.


UYURKEN PENİSİNİ KESTİ


Geçen cumartesi gecesi sohbet ettiği eşine bira ve midye dolma ikram eden N.Ş., eşinin uyumasının ardından planını devreye soktu. Sabaha karşı saat 05.00 sıralarında uyanan N.Ş., uyuyan eşi A.Ş.'nin pijamasının altını ve iç çamaşırını çıkardıktan sonra penisini bıçakla kesti. Bir anda acılar içinde uyanan A.Ş., eşinin penisini kestiğini görünce fenalık geçirdi. Yaşadığı ilk şoku atlatan A.Ş., kanlar içinde yakındaki Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne gitti.

Acil servisteki müdahale sırasında, kasığındaki kılları keserken yanlışlıkla penisini kestiğini söyleyen A.Ş., polis ekiplerinin ısrarlı soruları karşısında, eşinin saldırısına uğradığını söyledi. A.Ş.'nin ifadesi doğrultusunda evde bulunan N.Ş. gözaltına alındı. Karakolda suçunu itiraf eden N.Ş., eşinin çapkınlık yapması nedeniyle böyle bir olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Nahide Ş., işlemlerin ardından sevk edildiği Adliyede tutuklandı.

Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen ve bir kısmı kesilen penisi yerine dikilen A.Ş.'nin tedavisinin ise devam ettiği bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder